Kita minangka perusahaan manufaktur sing ngaku ing R&D, desain, lan manufaktur kosmetik ODM.

Produk Panas
Waca liyane
Kita fokus ing R&D saka Topeng, Produk Perawatan Kulit lan Tisu. Motto perusahaan kita yaiku "Safety, R&D lan Manajemen".
NBC sertifikat ISO9001, GMPC, ISO22716 lan ISO13485. Kita duwe lisensi kanggo ngimpor lan ngekspor.
Masker Pemanas Zeolit ​​Vulkanik | Nox Bellow
Masker Pemanas Zeolit ​​Vulkanik | Nox Bellow
Masker Pemanas Zeolit ​​Vulkanik+Ngresiki pori-pori kanthi jero, mbusak rereget lan nambah metabolisme.
Squalene Moisturizing lan Masker Hydrating | Nox Bellow
Squalene Moisturizing lan Masker Hydrating | Nox Bellow
Nox Bellow khusus ing Squalene Moisturizing lan Hydrating Mask.
Produsen Produk Perawatan Kulit Profesional
Produsen Produk Perawatan Kulit Profesional
NBC fokus ing produk perawatan kulit ODM wiwit 2004. Sugeng rawuh ing perusahaan kita.
Topeng Wajah Bunga Minimalis Cerah | Nox Bellow
Topeng Wajah Bunga Minimalis Cerah | Nox Bellow
Nggolek pabrikan topeng rai? Rincian babagan Topeng Kembang Minimalis Cerah, topeng revitalisasi, Topeng Rai ing Kosmetik NOX BELLCOW, Hubungi kita!
R&D
Kita wis mbangun tim riset lan pangembangan sing kuat kanthi luwih saka 100 insinyur, fokus ing riset lan pangembangan topeng, produk perawatan kulit lan tisu.
Kita wis nggarap Universitas Pengobatan Tradisional Cina Guangzhou, Universitas Politeknik Tianjin, Universitas Teknologi lan Bisnis Beijing lan Akademi Ilmu Pengetahuan Cina (Institut teknik proses) babagan proyek pangembangan riset gabungan.
Pusat Produk
Waca liyane
Kanthi Tren Anyar Teka ing Pasar Kosmetik lan Kebutuhan Ganti Konsumen Adhedhasar Kebutuhan Sampeyan NBC Topeng Rai sing Digawe Khusus sing Aman, Efektif, Atraktif lan Inovatif.
Gamelan& Topeng rai Swan-neck sing alus
Gamelan& Topeng rai Swan-neck sing alus
Gamelan& Topeng Gulu Swan-Neck sing alus + Ngurangi garis gulu dening nbc.
Anthyllis Vulneraria Healing Series
Anthyllis Vulneraria Healing Series
Anthyllis Vulneraria Healing Series Skin Shield Didandani, Kulit Rusak Refreshed., https://www.hknbc.com
V-Line Tightening Essence
V-Line Tightening Essence
V-Line Tightening Essence Firmer V-Face, Slimmer Glitz Face., https://www.hknbc.com
Seven Ampoule Warna Dazzling Set | Nox Bellcow
Seven Ampoule Warna Dazzling Set | Nox Bellcow
Temokake Pabrik produk kosmetik sing paling apik? NOX BELLCOW Spesialisasi ing Seven Ampoule Warna Dazzling Set, bio cosmeceuticals, Sugeng rawuh ing pabrik kita!
Babagan awake dhewe
Nox Bellcow Cosmetics Co., Ltd didegaké ing 2004. We are perusahaan Manufaktur professed ing R&D, desain, lan manufaktur kosmetik ODM. Kita fokus ing R&D saka Topeng, Produk Perawatan Kulit lan Tisu. Motto perusahaan kita yaiku "Safety, R&D lan Manajemen".
Kanthi 50,000m² bangunan pabrik standar GMP lan luwih saka 5,000 karyawan. NBC ngasilake luwih saka 6.500.000 topeng, lan luwih saka 500.000 produk perawatan kulit saben dina.
Yen Sampeyan Duwe Pitakonan Liyane, Tulis Kanggo Kita
Cukup tinggalake email lan nomer telpon ing formulir kontak, tim sales kita bakal langsung hubungi sampeyan.

Kirimake priksaan sampeyan